Over ons

Wat maakt Genomicals uniek?

In 2006 startte eigenares en zorgverlener Silvia Molendijk haar complementaire zorgpraktijk voor integrale geneeskunde. Binnen deze praktijk werd al snel gewerkt met diverse laboratoriumdiagnostiek en supplementen uit binnen en buitenland. Hierdoor is er in de loop der tijd veel deskundigheid en kennis verzameld. Het professioneel samenstellen en adviseren van de meest hoogwaardige en werkzame supplementen is ons resultaat waar u persoonlijk – nu – uw succes mee boekt.

Ontwikkeld naar de laatste inzichten. Eenvoudig en veilig toepasbaar.

Genomicals® is de complete supplementenlijn met de meest werkzame en hoogwaardige nutriënten. Ze is ontstaan door jarenlange casus ervaringen uit de integrale -, de orthomoleculaire en de natuurgeneeskundige praktijk. Door de tijd heen is er veel deskundigheid en kennis verzameld. Het professioneel samenstellen van de meest hoogwaardige en werkzame supplementen is het resultaat.

Met grote nauwkeurigheid zijn de producten samengesteld uit de meest effectieve en goed opneembare lichaamseigen voedingsstoffen. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Er zijn geen onnodige hulpstoffen toegevoegd. De gehele lijn bevat op elkaar afgestemde producten voor een brede ondersteuning. Al onze supplementen zijn Z-index geregistreerd.

Deskundig & Specifiek

Therapeutische samenstelling met de meest werkzame nutriënten.

Kennis & Ervaring

Door jarenlange orthomoleculaire en natuurgeneeskundige praktijkervaring.

Lichaamseigen nutriënten

Genomicals maakt gebruik van de juiste opneembare natuurlijke vormen.

Afgestemd

Bevat op elkaar afgestemde producten voor een brede ondersteuning.

Geregistreerd merk ®

Genomicals® is een geregistreerd merk en heeft een Z-Indexnummer.